Træning, vafler og små pandekager🏋🏻‍♂️🥞

Træning, vafler og små pandekager🏋🏻‍♂️🥞

25. juni 2019 0 Af Mette

Dagen startede godt ud med en lækker kold coffee shake a la vanille protein tilsat mælk og en toppet teskefuld instant kaffe og så ellers en tur i smoothie blenderen med en håndfuld isterninger.

Og så en tur i fitness🏋🏻‍♂️

Da jeg kom hjem snakkede min store datter om pandekager – hun har sommerferie og sad og kedet sig lidt.

Jeg selv havde egentlig mere lyst til en vaffel, og mon ik man bare ku lave både pandekager og vafler af en og samme dej.

Vi prøver:

Jeg googlede lidt og fandt forskellige viationer på sundere pandekager men blev enig med mig selv i bare at putte det i jeg havde.

Min mindste pige havde levnet en halv banan og posen med havregryn var næsten tom det blandede vi sammen med et udslået æg fra aftenen før og tilsatte lidt mælk, proteinpulver med karamelsmag, bagepulver og vanille.

Vi blendede hele blandingen og fik synes jeg selv en anelse tynd dej, men vi startede vaffeljern og blinispande op og det gik ok trods tynd dej og vi fik en fin vaffel og 3 små pandekager.

Jeg havde med vilje ikke lavet en kæmpe option da det kun var en prøve og jeg vil næste gang måske nok tilsætte mere havregryn for at få en lidt tykkere dej.

Vi spiste vores snack med en portion Vanille protein “Nice-cream” lidt “Zero Topping” og “Salted Caramel” (begge fra Bodylab) og en lille klat cremefine 19% som jeg havde pisket ca 30 ml af.

15 ml giver 28 kcal så det må man sige er ok efter min mening at forkælesig med efter ca 2 timers fitness.

Opskriften på vaffel/pandekage finder du >> her << og opskriften på Coffee shake kommer snarest.