Protein Shakes🥤🥤🥤

25. juni 2019 0 Af Mette

Mmm hvem elsker ikke Milkshakes fra diverse burger joints landet over Mac D, BK, Sunset KFC mums de er godt alle hver og en ELSKER milkshakes, HÅBER hver dag på at vinde 2 for en i Mac’en sommerskrab….Det er lykkes og jeg bællede dem begge næsten selv for min lille snart 2 årige ville til glæde for mig ikke ha nogen – mødte dog mine tvillinger på vejen hjem og sammen fik de gjort et godt indhug i min gevinst.

MEN milkshakes i min fitness verden er ikke noget der står øverst på listen over snacks i hvertfald ikke i hverdagen det er og bliver en weekend treat.

Men jeg har jo i mange år nydt min version af milkshake af den sundere slags og synes egentlig jeg rammer både smag og konsistens rigtig godt.

De tager alle udgangspunkt i proteinpulver forskellig varianter, jeg har fundet mine favoritter og mærke efter at ha været lidt rundt omkring de fleste.

Min skuffe indeholder varianterne “ Vanilla Milkshake “, “Strawberry White chocolate”, “Rocky Road”, “Salted Caramel Milkshake” og endelig “ Ultimate Chocolate” alle fra Bodylab.

Jeg startede i sin tid med at blende alle mine shakes tilsat frosne bananer eller anden frugt og selvfølgelig en passende mængde mælk men efterhånden blender jeg kun sjældent med frugt – en gang imellem med jordbær for at fremhæve smagen i fx “Strawberry White Chocolate varianten”.

Nu blender jeg bare med en håndfuld isterninger og mælk

– I Vanilla og Caramel varianten er jeg vild med at tilsætte en teskefuld instant kaffe og får en virkelig lækker Coffee shake ud af dette.

Man kunne sagtens tilsætte toppings i form af af flødeskum og andet lækkert men derved går det sunde let og elegant af så jeg fortrækker mine shakes helt plain.

Men engang imellem synder jeg og laver “luksus shakes“ og som stadig trods diverse toppings har et noget lavere kalorie og fedt indhold i forhold til de før omtalte “burger joints”.

Opskrifter vil løbende være at finde her på bloggen. 🙂